Veilige lucht in scholen, geconcentreerd leren en lesgeven

Veilige lucht in scholen. Hoe kunnen scholen ervoor zorgen dat de ruimtes waar les wordt gegeven en met elkaar wordt samengewerkt echt veilig zijn?

Download gratis leaflet ›
ActivePure technologie

Veilige lucht in scholen

Onze ActivePure®-technologie zorgt ervoor dat dragers van virussen niet langer verspreiders van virussen kunnen zijn. De ActivePure®-technologie is een effectieve en bewezen methode voor oppervlak- en luchtreiniging tegen virussen en bacteriën. Daarnaast neemt de concentratie van leerlingen en studenten toe en gaat het ziekteverzuim naar beneden. 

Werkt real-time 24/7

Onze lucht- en oppervlak reinigers beschikken o.a. over ActivePure®-technologie. Deze wetenschappelijk beproefde en bewezen technologie bestrijdt direct en continu ziekteverwekkers en andere verontreinigingen in de lucht en op oppervlakken. Zo zorgt u voor veilige lucht in scholen.

.

Een veilige werk- en leeromgeving realiseren

Onderwijsinstellingen kunnen hun medewerkers, leerlingen en bezoekers een veilige werk- en leeromgeving bieden door te investeren in lucht- en oppervlak reinigers. Met diverse plug and play modellen kunt u hier snel invulling aan geven voor iedere ruimte. U krijgt er gezonde en geconcentreerde leerlingen en leerkrachten voor terug.

Veilige scholen

Binnen uw organisatie is het een komen en gaan van leerkrachten, leerlingen en bezoekers. Ondertussen krijgen virussen en andere verontreinigingen de kans zicht te verspreiden in de lucht en op oppervlakken. U kunt ervoor zorgen dat uw medewerkers, leerlingen en bezoekers zich toch in een veilige omgeving bevinden. Dat komt doordat onze ActivePure®-technologie ervoor zorgt dat dragers van virussen niet langer verspreiders van virussen kunnen zijn.

ActivePure School
Lucht- en oppervlakreiniging op scholen

Scholen nooit meer op slot!

In tegenstelling tot traditionele passieve luchtreiniging systemen waarbij de lucht eerst door een filter heen moet om gereinigd te worden, bestrijd ActivePure® direct na inschakeling virussen, bacteriën en andere verontreinigingen in de lucht en op oppervlakken in uw huis, school, restaurant, fabriek, kantoor, sportschool en elke andere binnenruimte.

De ActivePure® technologie is wetenschappelijk dusdanig beproefd en bewezen dat de FDA in Amerika na een proces van 2 jaar een ActivePure®  luchtreiniger heeft geregistreerd en toegelaten als een FDA klasse II medisch apparaat. De ActivePure® technologie wordt inmiddels wereldwijd toegepast in o.a. zorg, onderwijs, kantoor, sport en andere omgevingen. Uvix helpt u graag verder bij het bieden van een veilige binnen omgeving. 

Download gratis leaflet ›

Andere organisaties die ook kozen voor ActivePure® lucht- en oppervlakreiniging

Travel Clinic Erasmus MC
BNP Paribas

Luchtreinigers met ActivePure® technologie voor scholen

ActivePure Induct oplossingen

Schaalbare oplossingen geschikt voor installatie van luchtbehandeling-systemen

ActivePure Induct

Aerus Beyond Guardian Air

Wereldwijd het beste systeem voor het zuiveren van lucht en oppervlak in een ruimte

Beyond Guardian Air luchtreiniger

Wereldwijd zijn al miljoenen ActivePure® luchtreinigers verkocht

Meer informatie over onze ActivePure® lucht- en oppervlakreinigers voor scholen?

Download leaflet "Veilige leeromgeving"

Download de leaflet met informatie over onze lucht- en oppervlak reinigers met ActivePure® technologie voor veilige lucht in scholen.

Gratis Aerus Mobile

Gratis Aerus Mobile t.w.v. €295,-

Bij aanschaf van een van onze lucht- en oppervlakreinigers