Lucht- en oppervlakreinigers

Luchtreiniging en ruimtelijke desinfectie met onze lucht en oppervlakreinigers. Om virussen en schimmels uit de lucht en van oppervlakken te verwijderen, zijn luchtreinigingsapparaten zoals de AirPuris, Aerus Pure & Clean en de Aerus Beyond Guardian Air uitgerust met unieke gepatenteerde technologie in combinatie met UV-C lampen.

AirPuris E1 luchtreiniger

AIRPURIS-E1 is een ALL-IN-ONE luchtreiniger en sterilisator. Het zuivert, ontgeurt, breekt vluchtige gassen af en steriliseert bacteriën en virussen.

AirPuris

Unieke combinatie van UV-C + fotokatalyse

Milieuvriendelijke technologie

Economisch efficiënt en duurzaam

Ruimtes automatisch en grondig desinfecteren


Oppervlakken zijn een klassieke overbrenger voor ziektekiemen en bacteriën. Door vallende druppels (aerosolen) of bij aanrakingen van het oppervlak is een grondige oppervlaktedesinfectie van cruciaal belang. In behandelkamers waarin elektronische apparatuur staat blijkt een grondige desinfectie en reiniging van oppervlakken vaak erg lastig. Lucht en oppervlak reinigers kunnen hierbij enorm helpen.
Om de lucht in een ruimte te zuiveren heb je een ruime keuze aan luchtreinigers. Welke luchtreiniger je nodig hebt, hangt ervan af waar je de luchtreiniger voor wilt gebruiken en de grootte van het oppervlakte van de ruimte waar je ‘m wilt plaatsen.

Aerus Beyond Guardian Air luchtreiniger

Wereldwijd het beste systeem voor luchtzuivering en neutraliseren van virussen, schimmels en bacteriën. De Beyond Guardian Air luchtreiniger van Aerus doodt bacteria, virussen, schimmelsporen in de lucht, op de vloer, wand of plafond en op meubels en kleren.

Beyond By Aerus

Luchtuitwisseling tot 185 m2

Uitgerust met ActivePure® Technologie

UVC-licht met hoge intensiteit

Overdracht via de lucht terugdringen


De lucht is een belangrijke overbrenger van allerlei soorten infectieziekten. Door te praten, hoesten en niezen belanden druppeltjes met besmettelijke ziektekiemen in de lucht en kunnen anderen infecteren door direct contact met de slijmvliezen. Lucht en oppervlak reinigers kunnen enorm nuttig zijn in het desinfecteren en reiniging van de lucht.
Om de lucht of oppervlak te zuiveren maken luchtreinigers gebruik van verschillende reinigingstechnieken: filters, ionisatie of filters en ionisatie. Luchtreinigers met ionisatie trekken stof en allergenen aan en verzamelen deze op een collector. Luchtreinigers met filters trekken stof en allergenen aan en verzamelen deze in filters.

Aerus Pure and Clean luchtreiniger

De Aerus Pure & Clean is een revolutionaire luchtreiniger voor oppervlak- en luchtzuivering en desinfectie die vervuiling op oppervlakken en in de lucht aanzienlijk kan verminderen.

Pure & Clean

Luchtverversing tot 280 m² / 700 m³

Uitgerust met ActivePure® Technologie

Draagbaar, plug-and-play